Veți avea acest tratament în laboratorul nostru de cateterizare, în timp ce sunteți treaz.

Veți avea acest tratament în laboratorul nostru de cateterizare, în timp ce sunteți treaz.

Veți avea acest tratament în laboratorul nostru de cateterizare, în timp ce sunteți treaz. În timpul aceleiași proceduri, putem efectua, de asemenea, angioplastie (un tratament pentru lărgirea venei) sau așeza un stent, un tub mic de plasă, pentru a menține vena deschisă.

După tratamentul trombolitic, puteți sta în spital timp de una până la trei zile. Majoritatea pacienților petrec 48 de ore în UCI, unde vă putem urmări foarte atent și să răspund rapid la orice complicații.

Tratamentul cu embolie pulmonară la Henry Ford

Oferim, de asemenea, îngrijiri continue după un embolie. Echipa noastră cuprinzătoare poate trata un PE cu:

  • Îngrijire de urmărire: Dacă ați primit îngrijiri de la echipa noastră PERT, oferim îngrijiri de urmărire coordonată în clinica noastră pulmonară. Vă vom vedea în mod regulat, în ambulatoriu. Scopul nostru este să prindem cheaguri de sânge suplimentare și să prevenim starea dvs. să progreseze la hipertensiune pulmonară (pH).
  • Medicamente anticoagulante: tratarea PE și VTE implică adesea subțierea sângelui dvs. în mod continuu. Putem da medicamente anticoagulante (subțire în sânge) intravenos (ca o perfuzie printr-un IV, în venă) sau oral (pe gură). Aceste medicamente vă ajută corpul să descompună cheagurile de sânge formate. De asemenea, împiedică formarea noilor cheaguri de sânge. Majoritatea pacienților primesc cel puțin trei luni de terapie cu anticoagulare după un PE. Unii pacienți necesită medicamente anticoagulare pe tot parcursul vieții.
  • Reabilitarea pulmonară: Programul nostru de reabilitare pulmonară vă ajută să vă recâștigați puterea și rezistența după PE. Vei lucra în siguranță cu alți pacienți, supravegheți de terapeuți respiratori. Aflați mai multe despre reabilitarea pulmonară.
  • Chirurgie: Pentru unii pacienți cu PE, cheagul nu va dispărea niciodată. În schimb, se transformă într -o substanță dură, aproape plastică în plămân. Acest rezultat nu este comun – se întâmplă în aproximativ 4 la sută dintre persoanele cu PE. Când se va întâmpla, putem îndepărta chirurgical cheagul întărit. De asemenea, vă vom urmări în timp și vă vom ajuta la recuperarea dvs.

;

Detroit (18 noiembrie 2020)-Departamentul de Pediatrie de la Henry Ford Health System oferă imunizări gratuite în mai multe locații ale programului său de sănătate bazată pe școală și comunitară pentru copii cu vârste cuprinse între 10 și 21 de ani. Părinții nu vor avea doar posibilitatea de a-și face copiii la zi cu privire la imunizările recomandate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), ci și de a afla mai multe despre importanța acestor imunizări din copilărie. Imunizările sunt unul dintre cele mai eficiente moduri în care părinții pot proteja sugarii, copiii și adolescenții de mai multe boli dăunătoare care pot fi foarte grave sau potențial fatale. Deoarece obținerea de imunizări recomandate de CDC este de o importanță vitală, echipa de pediatrie a sistemului de sănătate Henry Ford a implementat precauții de siguranță pentru a permite copiilor să-și obțină imunizările în siguranță, în timp ce atenuează riscul de Covid-19-chiar dacă următoarele site-uri școlare sunt închise pentru persoană învățarea ca parte a pauzei Departamentului de Sănătate de 3 săptămâni. Imunizările vor fi oferite în zilele și orele următoare la aceste școli:

  • Joi, 19 noiembrie, între orele 10 și 15:00
  • Samuel C. . Mumford High School, 17525 Wyoming Ave, Detroit, MI 48221
  • Miercuri, 9 decembrie, între 10 și 15:00.
  • Liceul Fitzgerald, 23200 Ryan Road, Warren, MI 48091
  • joi, 17 decembrie între 1 – 17 p.m.
  • MT. Clemens Middle School, 155 Cass Ave, Mt Clemens, MI 48043
  • Printre precauțiile de siguranță implementate, echipa Henry Ford va oferi o zonă de așteptare distanțată social, cu scaune și zone comune dezinfectate după fiecare pacient. Echipa va reduce, de asemenea, numărul de pacienți văzuți la un moment dat și va oferi opțiuni suplimentare de așteptare în aer liber pentru pacienți și familii. Măștile vor fi purtate în permanență de către personalul Henry Ford și vor fi necesare pentru părinți, membri ai familiei și pacienți cu vârste cuprinse între 5 ani și mai mari.

    Pacienții pot fi înregistrați în prealabil înaintea evenimentului sau se înregistrează la fața locului. Cei care se înregistrează în prealabil vor suferi o screening Covid-19 și vor primi resurse pentru testarea sesizării dacă sunt pozitive. Cei care aleg să se înregistreze la fața locului vor fi, de asemenea, obligați să fie supuși unui screening Covid-19, care include o https://harmoniqhealth.com/ro/rhino-gold-gel/ verificare a temperaturii, purtarea de mască pentru pacienți și familii și igienizarea mâinilor. Dacă un pacient sau un membru al familiei ecranizează pozitiv, aceștia vor fi direcționați către locațiile de testare, iar imunizările vor fi amânate într -un timp alternativ. Pacienților care primesc imunizări la aceste clinici li se va oferi, de asemenea, o cutie gratuită de alimente, oferite de Gleaners Community Food Bank din sud -estul Michigan. Pentru a se înregistra pentru una dintre aceste clinici de imunizare, vă rugăm să sunați la (313) 416-7467 pentru Mumford, (586) 759-9070 pentru Fitzgerald, OR (586) 461-3363 pentru Mt. Clemens. ### Contact media: Jeff Adkins / [email protejat] / (586) 307-2027

    Managementul accidentelor și al bolilor

    Echipa noastră crede în managementul proceselor. Credem că procesul nu ar trebui să ne gestioneze. Cheia pentru o bună gestionare a procesului este munca în echipă și comunicarea în echipă, care se traduce prin accidentări rentabile și gestionarea bolilor; ușurință în evidența reglementării și, cel mai important, rezultate clinice bune.

    Strategii care reduc vătămarea și bolile

    • Consultanță de conformitate – Recomandări pentru îndeplinirea orientărilor OSHA, cerințele americanilor Cu Legea privind dizabilitățile, programele Departamentului de Transport și cerințele altor agenții de reglementare.
    • Evaluarea și proiectarea ergonomiei – Analiza interacțiunii dintre angajați și locul de muncă, echipamentele, facilitățile, metodele și instrumentele de lucru și proiectarea costurilor -Soluri eficiente pentru pericolele ergonomice.
    • Pre-plasare/noi angajări fizice-Examene care ajută angajatorii în procesul de plasare a locurilor de muncă.
    • Programe de educație și formare-Materiale educaționale îi ajută pe angajați să-și protejeze angajații Sănătate și siguranță proprie. Sunt disponibile, de asemenea, clase speciale în tehnici de lucru sigure, cum ar fi ridicarea corespunzătoare și mecanica corpului. Strategiile de sănătate și wellness sunt, de asemenea, concepute în jurul obiectivelor dvs. specifice corporative pentru a spori starea de bine a angajaților, productivitatea și implicarea.

    Ghiduri de evidență Miosha

    Rezultatele clinice bune sunt obiectivele echipelor noastre numărul unu. Înțelegem, de asemenea, atât nuanțele, cât și diferențele dintre Miosha Recordble (este primul ajutor sau tratament medical?), Cât și compensarea deciziilor compensabile de compensație a lucrătorilor. Înțelegem diferența dintre cauzalitatea medicală (fizică sau biologică) și cauzalitatea legală (cauză de fapt și cauza apropiată) pentru a fi concepte diferite.

    Susținerea deciziilor clienților noștri este un domeniu în care echipa noastră excelează . Înțelegem că Miosha se așteaptă ca angajatorii să mențină și să fie responsabili pentru propriul lor jurnal Miosha 300. Cu toate acestea, știm valoarea de a oferi clienților noștri informații fiabile și în timp util pentru a sprijini atât înregistrarea Miosha, cât și luarea deciziilor compensabilitate a compensației pentru compensabilitate a lucrătorilor. de a genera o istorie bună și specifică legată de incidente. Rapoartele noastre scrise demonstrează înțelegerea noastră despre importanța documentării timpurie a OMS, ce, unde, când și cum (mecanismul specific al accidentării) detaliile. Membrii echipei noastre au servit atât ca custod, cât și administratori ai Miosha 300 Jurnale în cariera lor.

    Informații utile de evidență

    • Miosha Record Geering

    ;

    Detroit (8 aprilie 2021)-Henry Ford Health System a înființat o clinică de specialitate pentru a trata Covid-19 și alți pacienți care au condiții de sănătate cognitivă, emoțională și mentală persistentă după ce au fost spitalizați în unitatea de terapie intensivă.

    Ca un număr din ce în ce mai mare de pacienți cu COVID-19 se recuperează și sunt descărcați din spital, se anticipează că, în viitor, mulți vor avea nevoie de ajutor pentru a reveni la funcționarea lor fizică și mentală normală.

    Henry Ford Ford Post UCI Health Health Clinic s -a deschis recent la centrele sale de neuropsihologie din Detroit și West Bloomfield. Personalul clinicii efectuează evaluări, face recomandări pentru tratament și oferă resurse pentru oricine cu vârsta de 55 de ani și mai mare, care a fost spitalizat în UCI în ultimul an și continuă să experimenteze simptome cognitive, comportamentale sau psihiatrice. În plus, serviciile vor fi oferite pentru îngrijitori să învețe noi instrumente și strategii pentru îngrijirea și sprijinirea persoanelor dragi, precum și vizitele de sănătate la domiciliu pentru a ajuta pacienții cu utilizarea telemedicinei.

    Clinica este condusă de neuropsihologi certificați de bord, cu expertiză specializată în îmbătrânire, afecțiuni neuropsihiatrice, evaluare și tratament al adulților și îngrijitorilor în vârstă.

    A fost posibilă cu o îmbătrânire sănătoasă de 500.000 USD Grant de la Michigan Health Endowment Fund. O parte din finanțare va fi alocată pentru a ajuta pacienții neasigurați să-și depășească bariera financiară pentru a primi aceste servicii mult necesare.

    Boala critică reprezintă o afecțiune gravă care necesită tratament într -o UCI. Aproximativ 1,4 milioane de adulți mai în vârstă din Statele Unite supraviețuiesc unui episod de boală critică în fiecare an, iar aproximativ 30% până la 80% dintre ei experimentează o gamă largă de deficiențe fizice, cognitive și psihiatrice în urma externării de la spital.

    Membrii familiei pacienților cu UCI pot prezenta, de asemenea, anxietate, tulburare de stres acut, stres post-traumatic, depresie sau durere complicată, un sindrom cunoscut sub numele de sindrom de îngrijire post-intensiv (PICS-F), care poate afecta direct capacitatea membrului familiei de a se angaja pe deplin în funcții de îngrijire.

    Ca urmare a experienței lor UCI, unii pacienți vor suferi, de asemenea, de tulburări de sănătate mintală, cum ar fi PTSD, anxietate, probleme de somn și depresie.

    „Această clinică își propune să minimizeze post intensiv Sindromul de îngrijire (PICS) simptome și maximizează recuperarea unui pacient de la boli grave ”, a declarat Brad Merker, doctorat, șeful de diviziune al neuropsihologiei pentru serviciile de sănătate comportamentală ale lui Henry Ford.

    Odată ce se face o sesizare și se îndeplinesc criterii, pacienții și îngrijitorii vor finaliza un examen neuropsihologic cuprinzător pentru a ajuta la înțelegerea dificultăților lor. O parte din evaluare va fi efectuată practic, iar cealaltă jumătate finalizată la clinică.

    Recomandările pentru pacienți și îngrijitorii lor pot fi făcute la 313-874-4846.

    ###

    despre sistemul de sănătate Henry Ford Fondat în 1915 de Henry Ford însuși, Henry Ford Health System este un sistem de sănătate integrat non-profit, angajat să îmbunătățească viața oamenilor prin excelență în știința și arta sănătății și vindecării. Sistemul de sănătate Henry Ford include Henry Ford Medical Group, cu peste 1.900 de medici și cercetători practicând în peste 50 de specialități în locații din sud -estul și centrul Michigan. Spitalele de îngrijire acută includ Spitalul Henry Ford din Detroit, MI și Henry Ford Allegiance Health în Jackson, MI – ambele spitale Magnet®; Spitalul Henry Ford Macomb; Spitalul Henry Ford West Bloomfield; și Spitalul Henry Ford Wyandotte.

    Cel mai mare dintre acestea este Spitalul Henry Ford din Detroit, o cercetare cuternară de îngrijire și predarea spitalului și centrul de traumatism de nivel 1 recunoscut pentru excelență clinică în cardiologie, chirurgie cardiovasculară, neurologie, neurochirurgie și transplanturi multi-organe. Sistemul de sănătate oferă, de asemenea, îngrijiri cuprinzătoare, cea mai bună clasă pentru cancer la Brigitte Harris Cancer Pavilion, și ortopedie și medicină sportivă la William Clay Ford Center for Athletic Medicine-ambele în Detroit.

    Ca unul dintre cele mai importante centre medicale academice ale națiunii, sistemul de sănătate Henry Ford antrenează anual peste 3.000 de studenți de medicină, rezidenți și tovarăși în peste 50 de programe acreditate și a instruit aproape 40% dintre medicii statului . Dedicarea noastră pentru educație și cercetare este susținută de aproape 100 de milioane de dolari în subvenții anuale de la Institutele Naționale de Sănătate și alte fundații publice și private.

    Planul de sănătate fără scop lucrativ al lui Henry Ford, Planul Alianței pentru Sănătate (HAP), oferă acoperire de sănătate pentru mai mult de 540.000 de persoane.

    Henry Ford Health System angajează peste 33.000 de persoane, inclusiv peste 1.600 de medici, peste 6.600 de asistenți medicali și 5.000 de profesioniști din domeniul sănătății aliați.

    ###

    Contact media: Synthia Bryant/[e-mail protejat]/248-421-8686

    Nu este un secret că bolile de inimă sunt numărul națiunii un ucigaș. Istoric, medicii au recomandat aspirina pacienților cu risc ridicat ca o modalitate inofensivă de a menține bolile de inimă. Și dintr -un motiv întemeiat – studiile au arătat că aspirina poate reduce inflamația, împiedică cheagurile de sânge și scade riscul de deces în rândul persoanelor care suferă de un atac de cord. Dar se dovedește, există mai multe povești.

    în timp ce luați o aspirină ocazională la dureri de cap liniștite, încordarea musculară sau inflamația este în general în siguranță, luarea zilnic aspirină vine cu anumite riscuri grave, inclusiv sângerare internă, avertizează Penny D’Souza, D.O., un cardiolog cu Henry Ford Health System. Dacă luați aspirină, dar aveți un risc scăzut de atac de cord sau nu vă cunoașteți riscul, purtați o discuție cu medicul dvs. despre faptul dacă luarea zilnică a aspirinei este încă recomandată pentru dvs.

    aici sunt șapte Faptele de luat în considerare înainte de a începe un regim de terapie cu aspirină:

    1. Administrația pentru alimente și droguri (FDA) nu a aprobat niciodată aspirina pentru prevenirea primară. Timp de zeci de ani, medicii au prescris aspirină pacienților fără antecedente de boli de inimă pentru a preveni un viitor eveniment. Cu toate acestea, Colegiul American de Cardiologie nu mai recomandă aspirina zilnică pacienților cu risc scăzut de atac de cord sau accident vascular cerebral. Această cercetare explică faptul că riscul de a lua aspirină zilnic (între 81 și 162 de miligrame) depășește beneficiile potențiale.
    2. Aspirina v -ar putea salva viața dacă ați avut un accident vascular cerebral anterior sau un atac de cord. Dacă ați avut un accident vascular cerebral sau un atac de cord înainte, medicul dumneavoastră vă va recomanda probabil zilnic terapia cu aspirină pentru a preveni un al doilea eveniment. Luarea zilnică a aspirinei poate ajuta la reducerea șanselor ca cheagurile de sânge să se formeze în arterele bolnave. De asemenea, poate minimiza leziunile cardiace în timpul unui atac de cord-prevenirea apariției evenimentelor viitoare.
    3. Aspirina cu doze mici poate avea efecte secundare grave. Aspirina subliniază sângele (așa previne cheagurile de sânge), așa că nu este de mirare că luarea unei aspirine zilnice crește riscul de sângerare internă. De obicei, provoacă sângerare în tractul gastrointestinal (în principal în stomacul și intestinele subțiri), dar sângerarea poate apărea și în alte zone ale corpului, spune dr. D’Souza. Dacă riscați să sângerați intern sau să experimentați iritații stomacale în timp ce vorbiți aspirină, discutați cu medicul dumneavoastră imediat.
    4. Vârsta face diferența. Aspirina zilnică este de obicei considerată cea mai eficientă pentru adulții cu vârste cuprinse între 50 și 59 de ani, care au avut un episod cardiac înainte. În unele cazuri, aspirina poate fi încă utilizată ca metodă preventivă dacă aveți între 50 și 70 de ani și aveți un risc scăzut de sângerare internă.